4 dages singletrail tur i Harzen

From: 2.899.00 DKK

Er du også mere til hurtige nedkørsler end stejle opkørsler? Så tag med på vores singletrail tur i Harzen, hvor du vil prøve kræfter med Harzens sjoveste (og hurtigste) nedkørsler. Arrangementet løber af stablen over to weekender i henholdsvis juni og september. Her vil du også få intensiv tekniktræning, så du er ordentligt klædt på til singletrail turene.

OBS: Arrangementet foregår både i juni og september.

Tilvalg:Share

Udfordrende singletrail tur i Harzen


Oplev alle de hemmelige spor i Harzen på vores singletrail tur. Her handler det ikke om gode tider, eller hvem der kommer først. Nej, turen handler først og fremmest om at køre nogle særligt teknisk svære spor, hygge på toppen efter en hård og udfordrende opkørsel. Med andre ord skal du generelt blot opleve Harzen i dit helt eget tempo, samtidig med at du bliver udfordret af terrænet.

Du får et grundigt teknikkursus, så du er ordentligt klædt på til singletrail

Første tur starter med et grundigt teknikkursus, så du er klædt ordentligt på til weekendens strabadser. Alle kan deltage på turen, uanset niveau, og en ironman-kondition er absolut ikke nødvendigt. Til gengæld skal du ikke være bange for at udfordre dig selv, at køre på store sten, masser af rødder og naturlige drops på de lange nedkørsler.

En MTB tur der stiller krav til din mountainbike

Singletrail turen kræver en mountainbike lidt udover det sædvanlige. Det dur derfor heller ikke at troppe op på en hardtail MTB. Din mountainbike skal have mindst 120mm suspension på både forgaffel og bagdæmper. En dropper post vil helt klart også være at foretrække samt beskyttelse på knæ, albuer og ryg. Det er muligt at leje ISX Protection af MTB Harzen til nogle fordelagtige priser.

Cykeludlejning

Har du ikke sådan en mountainbike? Frygt ej, vi har helt nye Santa Cruz mountainbikes, der er perfekte til formålet. Sådan en kan du leje for 1199,- for hele turen. Det kan du læse mere om under cykeludlejning af mountainbikesVed booking af mountainbike skal du blot skrive din højde og vægt i ’Bemærkninger’ ved ordreafgivelse (lige inden betaling).

Book en ekstra overnatning og slip for en lang og tidlig køretur til Harzen

Undgå en lang og tidlig køretur til Harzen ved booking af en ekstra overnatning. Ankomst på hotellet fra kl. 15 dagen før. Morgenmad er inkluderet den følgende morgen. Arrangementet starter først torsdag over middag, det betyder, at du har en halv dag til at udforske Harzen området på egen hand eller bruge en halv på Harzen’s største teknikbane, der ligger i baghaven på MTB Harzen hotellet. Vi stiller et godt GPS spor til rådighed på omkring 25 kilometer, som du kan cykle inden det officielle program starter.

Ansvar- og forsikringsinformation

Vi skal gøre opmærksom på, at alle MTB ture med os er på eget ansvar. Der vil være en formular, du skal underskrive inden afgang på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til ansvar for styrt eller lignende. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betragter MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe det nødvendige udstyr samt varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger og eventuelt dæk til din mountainbike. Alternativt kan du leje en mountainbike af os. Cykelhjelm er absolut påkrævet.

Med en MTB singletrail tur i Harzen får du:

  • 4 dage med dansk(e) guide(r)
  • Grundigt teknikkursus på egen teknikbane
  • Liftkort i Braunlage, Hahnenklee og Schulenberg
  • Shuttle til Oderbrück og Hahnenklee Bikepark
  • Stor morgen- og aftenbuffet hver dag
  • MTB-hotel med alle de rigtige faciliteter
  • 3 overnatninger i delt to- eller tremandsværelse m. gratis WIFI
  • Stort køleskab på hotellet med øl og sodavand til tyske priser
  • Og vigtigst af alt: Masser af sjov og hygge!

Singletrail turens program:

Ankomst på hotellet i Altenau ved middagstid. Arrangementet starter ved 14-tiden med et teknikkursus på vores egen teknikbane. Hermed sikres det, at du er klædt godt på til weekenden. Hvis tiden tillader det, cykler vi en lille tur i området omkring Altenau.

På andendagen tager vi en shuttlebus til Hahnenklee, hvor vi får udleveret et 4 timers liftkort til Bikeparken. Efter sjov i Hahnenklee får vi en god omgang frokost, hvorefter vi cykler tilbage mod Altenau.

Start fra hotellet kl. 9:30 efter en solid omgang morgenbuffet. Det forventes, at vi er tilbage på hotellet omkring kl. 17. Efter hjemkomst lægges der op til socialt samvær, MTB snak og røverhistorier. Der er også mulighed for at besøge Altenaus Kurbad.

Vi starter også tredjedagen ud med en solid omgang morgenbuffet. Kl 9:30 tager vi en shuttlebus til Oderbrück – en køretur på 20 minutter. Vi starter med at køre til Braunlage og vender bikeparken et hurtigt visit. Efter bikeparken tager vi enten liften eller cykler til toppen, hvor vi kører ned på bagsiden af bjerget til Schierke. Vi får en god frokost og cykler videre til Torfhaus, hvor vi derfra cykler til Altenau på nogle af de længste og mest udfordrende nedkørsler i hele Harzen. En tur på omkring 45-50 kilometer og 1000 højdemeter. Men husk: Du får 400hm foræret om morgenen ved shuttle.

Ligesom de andre dage lægger vi fra land med en god morgenbuffet i hotellets restaurant. Afgang til Schulenberg omkring kl. 9.30. I Schulenberg besøger vi Harzens både ældste og mindste Bikepark, som kræver et højt teknisk niveau. Af samme grund er der mange lokale og semiprofessionelle, der træner i Schulenberg Bikepark. Vi kører en runde i Bikeparken med lift op og nedkørsel gennem Bikeparken. Herfeter går turen videre i terrænet hjem mod Altenau, hvor vi forventer at være på hotellet igen omkring kl. 12.