MTB i Harzen - kun for kvinder

Mountainbiketur i Harzen – kun for kvinder

From: 2.499.00 DKK

Vores kvindetur er for dig, der sætter pris på tøsehygge og elsker at køre mountainbike i nogle fantastiske omgivelser.

Foruden det skønne og afvekslende mountainbiketerræn i Harzen, er det samværet og hyggen, der er i højsædet. Alle kan være med på turen – uanset hvor meget erfaring du har med at køre mountainbike. På turen er der minimum 2 guider, så der er mulighed for niveauopdeling.

Tilvalg:Share

4 dages mountainbikeferie i Harzen – kun for kvinder!


Som kvindelig mountainbikerytter, kan det fra tid til anden være rart med andet selskab end mænd. Derfor har vi tilrettelagt en 4 dages mountainbikeferie kun for kvinder, hvor du vil opleve et stærkt socialt fællesskab og en gedigen omgang hygge. Vores mountainbikeferie varer 4 dage, så der er rig mulighed for at opleve alt det bedste, Harzen har at byde på. På turen begiver vi os ud i Harzens udfordrende mountainbiketerræn, der byder på masser af bjerge, bikeparks og nogle fantastisk fede singletracks.

En uforglemmelig oplevelse – uanset MTB-erfaring

Alle skal have en god oplevelse hos os i Harzen. Både socialt men også på mountainbiken, hvor alle skal udfordres på deres respektive niveau. Derfor har vi også mulighed for at lave hold efter MTB-erfaring.
Trods opdeling vil vi dog under turen stadig mødes og spise frokost sammen på et af vores bikestops. Det skal også nævnes, at Brocken selvfølgelig er en mulighed, men det er ikke et must.

Ansvar- og forsikringsinformation

Vi skal gøre opmærksom på, at alle MTB ture med os er på eget ansvar. Der vil være en formular, du skal underskrive inden afgang på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til ansvar for styrt eller lignende. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betragter MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe det nødvendige udstyr samt varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger og eventuelt dæk til din mountainbike. Alternativt kan du leje en mountainbike af os. Cykelhjelm er absolut påkrævet.

Få det fulde udbytte af Harzen og tag en ekstra overnatning

Med en ekstra overnatning slipper du for at køre afsted hjemmefra tidligt om morgenen. Tager du en ekstra overnatning til 449,- kan du ankomme fra kl. 15 dagen forinden. Med i prisen hører en solid og god omgang morgenbuffet. Vi stiller et af vores GPS-spor til rådighed, så du kan opleve Harzen området på egen hånd.

MTB ferien inkluderer:

  • En tur med ren tøsehygge
  • 4 cykeldage
  • 3 overnatninger i delt 2- eller 3 mandsværelse
  • Mountainbikevenligt hotel med alle faciliteter
  • Stor morgen- og aftenbuffet alle dage
  • Opdeling efter niveau, så alle kan være med
  • Hygge og socialt samvær med andre MTB-entusiaster

Turprogram for din ferie i Harzen:

Vi begynder den første cykeldag om torsdagen, hvor vi mødes cirka kl. 12 på hotellet. Første dag kører vi en kort tur på 20-30 kilometer. De efterfølgende 2 dage vil vi køre 40-60 kilometer i Harzens bjerge, hvor du som turdeltager virkelig vil få smag for Harzen og vores fantastiske omgivelser – naturen, bjergene samt vores gode og udfordrende mtb-spor.

Vi starter fra hotellet hver dag kl. 9:30 og er hjemme igen mellem kl. 15 og kl. 17. Vi spiser frokost sammen hver dag (også ved niveauopdeling) i de omkringliggende byer. Vi sørger for at planlægge pauserne og bestille vores frokost forinden, så maden er klar ved ankomst.