Heldagstur på MTB i Altenau

From: 479.00 DKK

Ta’ på en heldags MTB tur i Harzen hver tirsdag, torsdag og lørdag i uge 26-31.

Turene er forskellige, men uanset hvilken tur du kommer med på, kan du være sikker på at få en helt forrygende oplevelse. Vores danske guider sørger for at vise dig Harzen området fra dets bedste side. På hver tur bliver du ledsaget af to guider – og alle kan være med!

Med i prisen er en sandwich på turen, en forfriskning fra køleskabet, når vi vender hjem til vores hotel i Altenau igen, og så selvfølgelig cykeludlejning, hvor du får en god entry cykel – en Giant Fathom 29’er.

Ønsker du at prøve kræfter med en bedre og mere avanceret mountainbike, kan du opgradere til henholdsvis en Fullsuspension Giant eller en Fullsuspension Santa Cruz. Se mere herom under cykeludlejning.

Tilvalg:Share

Tirsdag – Braunlage – Wurmberg, Bikepark: 45-60 km / 1000-1200 HM.

Braunlage er kendt for sin bikepark, som ligget på bjerget Wurmberg. Bikeparken tilbyder singletracks, som er noget udover det sædvanlige, hvor du har rig mulighed for at bruge en masse timer uden at kede dig. Ønsker du at spare kræfter og bruge dem på at køre nedad, kan du ved køb af liftkort tage liften fra foden af Wurmberg og op. Braunlage turen byder også på et godt bygget singletrack, der er ideelt at øve teknik mv. på.


Torsdag – Hahnenklee – Bocksberg, Bikepark: 40-50 km / 700-1000 HM.

Bocksberg er bjerget i Hanenklee, hvor der er bygget en MTB bikepark, hvor alle kan være med – også på mere almindelige MTB cykler. Der er blandet andet bygget et MTB spor på 3km i stenmel, hvilket gør flowet helt fantastisk.


Lørdag – Brocken – Bloksbjerg: 50-60 km / 1000-1500 HM.

Brocken er Harzen højeste punkt på 1142m og “manddomsprøven” i Harzen, når du er på MTB. En rigtig hård stigning uanset om man tager den berygtede “Panzerweg” eller den normale asfaltstigning. Toppen af Brocken er helt nøgen, hvilket giver en fantastisk 360 graders udsigt.


Tidsplan:

08:30 - 09:30: Indskrivning og kaffe på kanden
09:30: Afgang fra hotellet i Altenau
12:30: Frokost i terrænet
15:00 - 17:00: Tilbage i Altenau
17:00: Gratis øl eller sodavand på hotellet

Husk der er altid 2 guider med, så alle får en god tur.