Bad-Sachsa-Sydharzen-MTB-Harzen

Forlænget weekend på MTB i Bad Sachsa

From: 1.699.00 DKK

Sydharzen er et rigtigt godt område for dig, der er ny inden for sporten. Samtidig er området også ideelt for dig, der er en anelse mere hardcore på MTB, særligt på grund af de mange hurtige nedkørsler med masser af flow. Området byder på et spændende terræn med mange højdemeter, hvor de højeste bjerge er på omkring 700 højdemeter.

OBS: Datoer markeret med grøn i kalenderen er ankomstdatoer. Weekendopholdet er fra pågældende fredag til og med søndag.

Tilvalg:Share

Det vil du opleve på MTB i Sydharzen


Sydharzen og Bad Sachsa ligger ikke ret langt fra Altenau, som er vores anden destination i Harzen. Alligevel er der markant forskel på terrænet, idet der i Bad Sachsa er lagt op til en anelse blødere tur – primært på grund af de mange gode flow singletracks.

Ravensberg – et fantastisk udsigtspunkt med gode MTB spor

Sydharzen byder som nævnt på rigeligt med bjerge, hvor især Ravensberg med sit fantastiske udsigtspunkt i 692 meters højde udmærker sig.
Fra Ravensberg går et knap 4 kilometer langt spor med flow, sving og høj hastighed ned til vores hotel.

Großer Knollen – Sydharzens svar på Brocken

Großer Knollen er en anden væsentlig attraktion i Sydharzen. Großer Knollen er et smukt udsigtspunkt uden for Bad Lauterberg, og kan bedst betegnes som Sydharzens svar på Brocken (Bloksbjerg). Großer Knollen byder på to opkørsler: En lang men mere overkommelig opkørsel, samt en stejl men kortere og mere teknisk opkørsel. Nedad er der nogle rigtigt gode flow spor, som virkelig kan sætte dine MTB evner på prøve.

Bad Lauterberg og Sankt Andreasberg

På turene vil du komme igennem flere af de gamle og smukke byer, som Sydharzen byder på. Vi vil blandt andet cykle gennem Sankt Andreasberg og Bad Lauterberg, hvor vi også vil spise vores frokost på et af vores Bikestops.

Indlogering på vores MTB hotel i Bad Sacsha

Du vil blive indlogeret på et hotel i Bad Sachsa, som vi har et godt samarbejde med. Her serveres der solide måltider, så du har rigeligt med brændstof til mountainbiketurene. Vi stiller fine MTB faciliteter til rådighed, herunder blandt andet professionel cykelvask, cykelværksted, alarmsikret opbevaring af din mountainbike mm.

Cykeludlejning

Slip for at medbringe din egen mountainbike helt til Bad Sachsa i Harzen, og lej en af vores mountainbikes under dit ophold. Vi har et bredt udvalg af cykler fra Giant og Santa Cruz lige fra alu hardtails til de nyeste carbon fullsuspension cykler. Læs mere her: cykeludlejning af mountainbikes.

Ansvar- og forsikringsinformation

Vi skal gøre opmærksom på, at alle MTB ture med os er på eget ansvar. Der vil være en formular, du skal underskrive inden afgang på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til ansvar for styrt eller lignende. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betragter MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe det nødvendige udstyr samt varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger og eventuelt dæk til din mountainbike. Alternativt kan du leje en mountainbike af os. Cykelhjelm er absolut påkrævet.