4 dages MTB ferie i Malaga

From: 3.199.00 DKK

Tilvalg:Share

Opholdet i Malaga


Rejs til Malaga på MTB ferie og bliv indkvarteret i et skønt sportsferieresort, Finca Naundrup. Her er alle de sportsfaciliteter, du kan forestille dig – og skønne værelser. Opholdet er med ankomst tirsdag og afrejse lørdag, og med 3 cykeldage – onsdag til fredag.

Der bliver serveret morgenmad kl 7.30-8.15 hver dag under opholdet. Frokosten består af en velsmurt sandwich, som vi medtager på turene.Finca Naundrup ligger i Calahonda – et yndet feriemål for mange danskere. Vi har alle de rigtige cykelfaciliteter som cykelvask, aflåst rum til cyklerne og mulighed for tøjvask.

Service

Vi tilbyder gratis afhentning i Malaga Lufthavn tirsdag aften i tidsrummet 19:00 – 23:00. Ankommer du uden for det tidsrum, hjælper vi dig gerne med at bestille en taxa. Årsagen til vores begrænsede afhentningstid skyldes, at vores ansatte har brug for deres nattesøvn, så de er klar til at guide den efterfølgende dag.

Tager du din egen cykel med er du velkommen til at låne en arbejdsstand så kan samle din cykel ordentligt.

På turene sørger guiden for det nødvendige udstyr og reservedele som ekstra slanger, geardrop og førstehjælpskit.

Cykeludlejning

Slip for at medbringe din egen mountainbike, og lej en af os i stedet. Vi har mountainbikes fra Giant og Santa Cruz. Fælles for alle vores mountainbikes er, at de kun kører en enkelt sæson, før vi udskifter til nye. Det betyder, at alle vores cykler er i tiptop stand. Cykelforsikring kan tegnes for 10 euro pr. dag. Hjelm og pedaler (SPD eller alm pedaler) er inkluderet. Alle cykler er monteret med 1 flaskeholder.

Ansvar- og forsikringsinformation

Vi skal gøre opmærksom på, at alle MTB ture med os er på eget ansvar. Der vil være en formular, du skal underskrive inden afgang på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til ansvar for styrt eller lignende. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betragter MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe det nødvendige udstyr samt varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger og eventuelt dæk til din mountainbike. Alternativt kan du leje en mountainbike af os. Cykelhjelm er absolut påkrævet.