Santa Cruz Hightower

From: 339.00 DKK

Santa Cruz Hightower C spec S, 29” All Mountain/Enduro

Santa Cruz Hightower er en enduro cykel er af nye skole. Cyklens geometri gør den manøvredygtig og sjov når den går nedad, men dens 29” tommer hjul, og trådeffektive VPP-affjedring gør den ligeledes til en trimmet klatremaskine. Du skal leje en Hightower, hvis du vil have en cykel der er klar på alt fra Harzens stejle stigninger, til de mest tekniske linjer i bikeparkerne – og alt derimellem!

CykelstørrelseHøjde
Small157 – 164 cm
Medium165 – 174 cm
Large175 – 184 cm
X-Large185 – 191 cm

OBS: Klik kun på de datoer du ønsker at leje fra og til. Ønsker du eksempelvis at leje fra den 1. til den 4., klikker du på 1 og 4 i kalenderen. Ønsker du kun at leje én dag, klikker du blot på den pågældende dato.

Pedaler *

Kropsvægt: *

Angiv din kropsvægt her, så vi kan indstille dæmperne med korrekt lufttryk.

Ønsker du at tilkøbe forsikring for kun 75,- pr. dag? *Share

Specifikationer på Santa Cruz Hightower

  • Carbon ramme
  • Rockshox Pike og monarch affjedring, 140mm foran og 135mm bagved
  • SRAM GX gear, med RaceFace kranksæt
  • Guide R bremser
  • Rockshox Reverb dropper seatpost

Ved leje af cyklen får du:

Med i prisen for cykelleje får du også en saddeltaske med slange og dækjern samt en godkendt cykelhjelm samt cykelpumpe.

Det med småt:

Ved afhentning af cyklen skal medbringes billedlegitimation i form af kørekort, pas eller sundhedskort med billede samt 1000kr/130 Euro, som skal lægges i depositum. Depositum kan betales med Visa, MobilePay eller kontant.

Husk at passe på vores cykel!

Alle vores mountainbikes er aktuelle for den igangværende sæson. Det betyder, at du får en stort set ubrugt mountainbike. Vores store udskiftning i mountainbikes skyldes, at vi vil sikre dig topkvalitet hver gang, du lejer en cykel. Samme kvalitet vil vi også gerne sikre for vores andre kunder, så de får den samme gode oplevelse som dig. Derfor kræver vi også, at du behandler vores cykler ordentligt – helt som var det din egen.

Vælter du, ridser eller bevidst forvolder skade på cyklen, skal du selv betale for at bringe den tilbage i den originale stand.

Husk: Læg ALTID cyklen med gearsystemet opad, og vend ALDRIG cyklen på hovedet ved skift af slange.

Forsikring

Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring til 75,- pr. dag, som dækker ovenstående uheldige udgifter til reparationer på op til 2000,- eller 270 euro. Er skaden dyrere end det, skal din egen forsikring dække det igennem din indboforsikring.