Udlejning af Giant-Dirt-E+-1-Pro

Giant Dirt-E+ 1 Pro

From: 299.00 DKK

Giant Dirt-E+ 1 Pro – eller det orange lyn, som vi også kalder den. Her får du et lille ’skub’, når du har brug for det. Mountainbiken har hele pakken med båder dropper post og hjælpemotor. Cyklen kan køre fra 2-8 timer afhængig af hvor meget hjælp, du har brug for. Cyklen kan lade 80% under en pause på 45 minutter. Udover et hjælpende skub fra motoren når det går op ad bakke, så er cyklen utroligt godt udstyret til de fede nedkørsler i Harzen med 120mm vandring samt dropper post. Cyklen er med sine 27,5+ hjul endnu sjovere i terrænet. 27,5+ er en mellemting mellem en almindelig MTB og en Fatbike.

CykelstørrelseHøjdeSkridtlængde
Small155 – 168 cm72 – 77 cm
Medium169 – 178 cm78 – 83 cm
Large179 – 186 cm84 – 89 cm

OBS: Klik kun på de datoer du ønsker at leje fra og til. Ønsker du eksempelvis at leje fra den 1. til den 4., klikker du på 1 og 4 i kalenderen. Ønsker du kun at leje én dag, klikker du blot på den pågældende dato.

Pedaler: *

Kropsvægt: *

Angiv din kropsvægt her, så vi kan indstille dæmperne med korrekt lufttryk.

Ønsker du at tilkøbe forsikring for kun 75,- pr. dag? *Share

Specifikationer på Giant Dirt-E+ 1 Pro

  • Elektrisk MTB med Yamana system
  • Shimano XT 1 x 11 speed
  • Shimano bremser
  • 27,5+ dæk for en endnu sjovere oplevelse
  • Sadelpind med dropper post
  • RockShox forgaffel med lockout – 120mm

Ved leje af cyklen får du:

Med i prisen for cykelleje får du også en saddeltaske med slange og dækjern samt en godkendt cykelhjelm samt cykelpumpe.

Det med småt:

Ved afhentning af cyklen skal medbringes billedlegitimation i form af kørekort, pas eller sundhedskort med billede samt 1000kr/130 Euro, som skal lægges i depositum. Depositum kan betales med Visa, MobilePay eller kontant.

Husk at passe på vores cykel!

Alle vores mountainbikes er aktuelle for den igangværende sæson. Det betyder, at du får en stort set ubrugt mountainbike. Vores store udskiftning i mountainbikes skyldes, at vi vil sikre dig topkvalitet hver gang, du lejer en cykel. Samme kvalitet vil vi også gerne sikre for vores andre kunder, så de får den samme gode oplevelse som dig. Derfor kræver vi også, at du behandler vores cykler ordentligt – helt som var det din egen.

Vælter du, ridser eller bevidst forvolder skade på cyklen, skal du selv betale for at bringe den tilbage i den originale stand.

Husk: Læg ALTID cyklen med gearsystemet opad, og vend ALDRIG cyklen på hovedet ved skift af slange.

Forsikring

 Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring til 75,- pr. dag, som dækker ovenstående uheldige udgifter til reparationer på op til 2000,- eller 270 euro. Er skaden dyrere end det, skal din egen forsikring dække det igennem din indboforsikring.