Giant-Anthem-Advanced-Pro-29er-1

Giant Anthem Advanced Pro 29er 1

From: 279.00 DKK

Mountainbiken der er bygget til XC! Anthem Advanced Pro 29’er 1 er Giants svar på en race-fullsuspension cykel med 29” hjul, som bruges af den erfarne rytter, der ønsker en let og stiv cykel. Anthem er i 2018 full-carbon både stel og hjul. Anthem 29’er er den rigtige cykel, hvis du ønsker at jagte højdemeter i Harzen.

CykelstørrelseHøjdeSkridtlængde
Small155 – 168 cm72 – 77 cm
Medium169 – 178 cm78 – 83 cm
Large179 – 186 cm84 – 89 cm
X-Large187 – cm90 – cm

OBS: Klik kun på de datoer du ønsker at leje fra og til. Ønsker du eksempelvis at leje fra den 1. til den 4., klikker du på 1 og 4 i kalenderen. Ønsker du kun at leje én dag, klikker du blot på den pågældende dato.Share
Beskrivelse

Specifikationer på Giant Anthem Advanced Pro 29er 1

  • Carbon ramme
  • Carbon hjul
  • Sram GX Eagle 10-50 gear
  • Sram Level bremser
  • Fox affjedring med 100mm for og 90mm bag

Ved leje af cyklen får du:

Med i prisen for cykelleje får du også en saddeltaske med slange og dækjern samt en godkendt cykelhjelm samt cykelpumpe.

Det med småt:

Ved afhentning af cyklen skal medbringes billedlegitimation i form af kørekort, pas eller sundhedskort med billede samt 1000kr/130 Euro, som skal lægges i depositum. Depositum kan betales med Visa, MobilePay eller kontant.

Husk at passe på vores cykel!

Alle vores mountainbikes er aktuelle for den igangværende sæson. Det betyder, at du får en stort set ubrugt mountainbike. Vores store udskiftning i mountainbikes skyldes, at vi vil sikre dig topkvalitet hver gang, du lejer en cykel. Samme kvalitet vil vi også gerne sikre for vores andre kunder, så de får den samme gode oplevelse som dig. Derfor kræver vi også, at du behandler vores cykler ordentligt – helt som var det din egen.

Vælter du, ridser eller bevidst forvolder skade på cyklen, skal du selv betale for at bringe den tilbage i den originale stand.

Husk: Læg ALTID cyklen med gearsystemet opad, og vend ALDRIG cyklen på hovedet ved skift af slange.

Forsikring

Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring til 75,- pr. dag, som dækker ovenstående uheldige udgifter til reparationer på op til 1500,- eller 200 euro. Er skaden dyrere end det, skal din egen forsikring dække det igennem din indboforsikring.