Giant-Anthem-1

Giant Anthem 1

From: 269.00 DKK

En rigtig Harzen cykel med carbon hjul, droppost og 130/110mm vandring. Giant’s Anthem 1 er en rigtig sjov cykel med 27,5” hjul og til dig, som ønsker en cykel med lidt mere vandring end normalt. Cyklen er en rigtig god kombination af en cykel, som både er sjov op og ned.

CykelstørrelseHøjde
Small170 – 174 cm
Medium175 – 181 cm
Large182 – 189 cm
X-Large190 – 193 cm

OBS: Klik kun på de datoer du ønsker at leje fra og til. Ønsker du eksempelvis at leje fra den 1. til den 4., klikker du på 1 og 4 i kalenderen. Ønsker du kun at leje én dag, klikker du blot på den pågældende dato.

Pedaler: *

Kropsvægt: *

Angiv din kropsvægt her, så vi kan indstille dæmperne med korrekt lufttryk.

Ønsker du at tilkøbe forsikring for kun 75,- pr. dag? *Share

Specifikationer på Giant Anthem 1

  • Alu ramme med super stive carbon hjul
  • Sram GX Eagle 10-50 gear
  • Sram Guide bremser
  • Sadelpind med teleskop / Dropper post
  • RockShox Pike affjedring med 130mm for og 110mm bag.

Ved leje af cyklen får du:

Med i prisen for cykelleje får du også en saddeltaske med slange og dækjern samt en godkendt cykelhjelm samt cykelpumpe.

Det med småt:

Ved afhentning af cyklen skal medbringes billedlegitimation i form af kørekort, pas eller sundhedskort med billede samt 1000kr/130 Euro, som skal lægges i depositum. Depositum kan betales med Visa, MobilePay eller kontant.

Husk at passe på vores cykel!

Alle vores mountainbikes er aktuelle for den igangværende sæson. Det betyder, at du får en stort set ubrugt mountainbike. Vores store udskiftning i mountainbikes skyldes, at vi vil sikre dig topkvalitet hver gang, du lejer en cykel. Samme kvalitet vil vi også gerne sikre for vores andre kunder, så de får den samme gode oplevelse som dig. Derfor kræver vi også, at du behandler vores cykler ordentligt – helt som var det din egen.

Vælter du, ridser eller bevidst forvolder skade på cyklen, skal du selv betale for at bringe den tilbage i den originale stand.

Husk: Læg ALTID cyklen med gearsystemet opad, og vend ALDRIG cyklen på hovedet ved skift af slange.

Forsikring

 Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring til 75,- pr. dag, som dækker ovenstående uheldige udgifter til reparationer på op til 2000,- eller 270 euro. Er skaden dyrere end det, skal din egen forsikring dække det igennem din indboforsikring.