Effektiv teambuilding på MTB i Harzen

Få en god oplevelse og kom tættere på dine kollegaer gennem et teambuilding arrangement på MTB i Harzen.

Her har vi sammensat et særligt program over to arbejdsdage, hvor du sammen med dine kollegaer kommer ud og opleve Harzens formidable omgivelser på mountainbike. Af erfaring ved vi, at det er en særlig god måde at knytte tættere bånd til hinanden. Turen er derfor ideel til intern teambuilding eller til pleje af kunderelationer.

To dages teambuilding med alt inkluderet

Arrangementet er bygget op over to hverdage, så du og dine kollegaer er så lidt væk hjemmefra som muligt. Morgenmad, frokost, aftensmad samt fri øl og sodavand i butikken er inkluderet. Udlån af mountainbikes og billet til kurbad er også med i prisen. Er du MTB entusiast, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at medbringe din egen mountainbike.

Teambuilding er fuldt fradragsberretiget

Turens formål er, at du og dine kollegaer skal have én på opleveren og komme tættere på hinanden. Det sociale aspekt er i højsædet, så I kommer styrket hjem fra jeres ophold hos os i Harzen. Turen er derfor også fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

Sjove dage fyldt med aktiviteter sammen med dine kollegaer

Teambuildingen arrangeres således, at I kører fra Danmark mod Harzen mandag efter arbejde. I ankommer til Harzen samme aften og bliver indlogeret på vores hotel. Tirsdag og onsdag lægger I med en god morgenbuffet, og er klar til en hel dag fyldt med aktiviteter; MTB og sjovt, socialt samvær.

Onsdag eftermiddag er i atter klar til at køre mod Danmark, og er hjemme hos familien onsdag aften – klar til at møde på arbejde igen torsdag morgen.

I er sammen med vores danske guider under hele opholdet. I vanligt højt humør sørger de for at vise jer det bedste af Harzen. Idet vi er flere guider, er niveauopdelte MTB ture en mulighed.


Opsummering af teambuildingarrangementet

 • Hotelovernatning på delt 2- eller 3 mandsværelse
 • Morgen- og aftenbuffet samt frokost tirsdag
 • Billet til Kristall Therma Sauna kurbad i Altenau
 • Fri adgang til teknikbane og evt. teknikkursus
 • Lån af mountainbike i 2 dage: Giant Fathom inkl. hjelm og pedaler
 • Fri øl og sodavand i butikken
 • Fri afbenyttelse af hotellets øvrige faciliteter
 • Danske guider
 • Optagelse af film samt fotografering på mountainbiketurene
 • Prisen er 2599,- for all inclusive pr. deltager
 • Husk: Arrangementet er fuldt fradragsberettiget
Glade mountainbikeryttere på teambuildingtur i Harzen

Yderligere information om turen:

Dag 1:

Sen ankomst til hotellet i Altenau

Dag 2:

07:30-09:30: Morgenmad, velkomst og introduktion til turen
09:30-12:00: Heldagsturen starter. Afgang til Hahnenklee, 40-60 kilometer tur og 800-1200 hm.
15:00-17:00: Hjemkomst til hotellet. Mulighed for kurbad
18:30-19:30: Aftenbuffet på hotellet

Dag 3:

07:30-9.30: Morgenmad
9.30-12:00: Formiddagstur på 18-25 kilometer
12:00: Hjemkomst til hotellet, kort frokost og tak for denne gang!

Ansvars- og forsikringsinformation

Cykelferien i Harzen er på eget ansvar ved eventuelt styrt på cyklen. Der vil være en formular, som skal underskrives inden afgangen på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til regnskab for styrt, der giver tabt arbejdsfortjeneste eller i værste fald varige mén. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betegner MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe egen cykel, udstyr, varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger eventuelt dæk og geardrop til din cykel. Alternativt kan du leje en mountainbike af os.

Cykelhjelm er absolut påkrævet.

Skal vi stå for dit næste arrangement?

Udfyld nedenstående formular for tilmelding eller kontakt Martin Nørris, indehaver af MTB Harzen, på telefon +4530251542 eller martin@mtbharzen.com. Så laver vi et godt tilbud til dig.