Mountainbike grupperejser til Harzen i Tyskland

Få en masse fede oplevelser med dine venner, klubben eller kollegaerne. I Harzen får du alt dét, du som mountainbike-rytter sætter pris på: Udfordrende spor, fantastisk terræn og natur samt selvfølgelig en masse sjov og spas.

Vores danske guider sørger for, at alt du skal koncentrere dig om, er at give den gas på mountainbiken og have det sjovt med dine kammerater. Vi sørger for alt det praktiske, og faciliteterne på vores mountainbike hotel er selvfølgelig i orden.

En grupperejse du sent vil glemme

Mountainbiketurene i Harzen er mellem 20 og 70 kilometer. Vi har selv fundet og tilrettelagt alle ruterne, som byder på varierende terræn i form af bjerge, singletracks samt fede op- og nedkørsler. Vi rammer blandt andet Brocken og Hahnenklee, som begge er attraktive rejsemål for mountainbikere. Undervejs på de længere ture tager vi en frokostpause på et af vores bikestops, hvor vi i forvejen har bestilt maden, så den er klar ved ankomst.


Grupperejsen til Harzen inkluderer:

  • 3 overnatninger
  • Stor morgenbuffet alle dage. Aftenbuffet kan tilkøbes - angiv i formularen
  • 4 dage med danske, passionerede guide(r)
  • Godt hotel i Altenau med alle tænkelige MTB faciliteter
  • Overnatning i delte 2, 3 eller 4-mandsværelser - enkeltværelse kan tilkøbes
  • Stort køleskab på hotellet med øl og sodavand til tyske priser

Yderligere information om grupperejsen:

Holddannelse aftales ofte fra gruppe til gruppe med én guide pr. 8-10 mand. Er I en større gruppe, er der tilsvarende flere guider med på turene. Det muliggør også niveauopdeling, som sikrer at alle får en god oplevelse.

OBS: Vi er 8 fuldtids guider, så vi har mulighed for at tage imod nogle meget store grupper. Hotellet rummer op til 80 sengepladser.

Som oftest starter vi torsdag kl. 13, hvor vi kører omkring 30 kilometer i området omkring hotellet i Altenau. Heldagsturene – fredag og lørdag – vil være meget efter eget ønske, hvor vi kører 40-70 kilometer. Søndag byder også på en tur i området omkring hotellet i Altenau.

Med en ekstra overnatning slipper du for at køre tidligt hjemmefra. Således kan du ankomme fra kl. 15 dagen forinden. Med i prisen for en ekstra overnatning er også en lækker morgenbuffet.

Vi stiller et GPS spor til rådighed, som du kan køre om formiddagen.

Cykelferien i Harzen er på eget ansvar ved eventuelt styrt på cyklen. Der vil være en formular, som skal underskrives inden afgangen på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til regnskab for styrt, der giver tabt arbejdsfortjeneste eller i værste fald varige mén. Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betegner MTB som en farlig sport.

Husk at medbringe egen cykel, udstyr, varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger eventuelt dæk og geardrop til din cykel. Alternativt kan du leje en mountainbike af os.

Cykelhjelm er absolut påkrævet.

Priser og tilmelding til grupperejse

Grupperejser til Harzen starter ved 2.099,- pr. person for 4 dage inkl. morgenbuffet. Aftenbuffet kan tilkøbes for 400,- pr. person. Vores mountainbikefaciliteter – cykelopbevaring i aflåst og alarmskikret cykelkælder, professionel cykelvask, værksted og fri afbenyttelse af vores teknikbane (Altenau) er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Udfyld nedenstående formular for tilmelding eller kontakt Martin Nørris, indehaver af MTB Harzen, på telefon +4530251542 eller martin@mtbharzen.com.

Hvor vil I gerne hen?

Ønsker I at tilkøbe aftenbuffet?